(Foto nga: JOHN STILLWELL/AFP/Getty)

Mbretëresha ka një piano ari!- Një gazetë e majtë është habitur për zbulimin – pasi e ka parë në sfond në TV gjatë mesazhit vjetor të saj për ditën e Krishtlindjeve.

Fjalimi i Mbretëreshës në krye te pianos prej ari luksoze wshtw mallkuar pse është  ‘jashtë realitetit’

Mbretëresha Elizabeta i referohej Brexit në mesazhin e saj të Krishtlindjeve ndërsa ajo është ulur pranë një pianoje prej ari.

Imagjinoni se sa më e shokuar do jete kjo gazetë kryqëzate kur te zbuloje se Mbretëresha zotëron gjithashtu një pallat të madh në tokë në qendër të Londrës, i cili, nëse zhvillohet, mund të sigurojë lehtësisht burime për një spital per fëmije, tetë qendra per refugjatët, një vend strehimi për gomarët, 242 qendra ushqimi, një qendër për rehabilitimin e të varurve nga droga, dhe shtatë mbledhje fondesh te Jeremy Corbyn per #freePalestine #KilltheRich .

Imagjinoni se sa e ngazëllyer do të jetë kur të fillojë të shikojë dhurata të personave të tjerë të famshëm me instrumente muzikore të elaboruara me kujdes. Elton John, thuaj …

Veritas.com.al/