Koment/

Kënga e vjetër ‘Dhe vjen një ditë’, po na shfaqet përsëri, tanimë jo si këngë, por si moral. Edhe në politikë e shikojmë se ‘ vjen një ditë’, kur mbetesh vetëm.

PD dhe second- chief, Lulzim Basha, po shfaqet vetëm. Edhe myslimatë fanatikë që festojnë Bajramin, nuk ndodhen në protestën e tij të vetmuar. Siç tha Basha, ata po festojnë festën islamike në shtëpi.

Vetë kryetari i tij, Berisha nuk ndohet.

Nuk ndodhet as aleatja dhe klientja e tij, Monika.

Kush është këtu në protestë? Nuk janë më molotovët, sepse ua ka ‘prerë duart’  Perëndimi  që i ka urdhëruar ‘o paqe o terrorizëm!’.

Basha i PD ndodhet i vetmuar edhe nga aleatët e vet. Ndoshet i vetmuar edhe nga njerëzit normalë.

Ndodhet i vetmuar edhe nga zgjedhësit që i ka tradhëtuar dhe nuk merr pjesë në votime.

Në këto momente Basha dhe Pd ndodhen në bulevard, por nuk po ikin, sepse nuk dinë ku të shkojnë. Basha nofton se ‘ e çliruar Shqipërinë’. Tani nuk kanë më punë as militantët e verbër të PD.

Ja ku vjen një ditë…

Veritas.com.al/