Në një libër të ri të titulluar “Armiqtë e Trump“, Presidenti Donald Trump thotë se arritjet e tij e kanë bërë atë “shumë më të madh se Ronald Reagan” dhe argumenton: “Unë e kaloj Ronald Reaganin”.

Presidenti Trump gjithashtu kritikoi disa konservatorë të cilët ai thotë se nuk duket se i japin atij shumë merita për arritjet që ka bërë gjatë kohës që është në detyrë.

“Gjeja e mahnitshme është se ju keni njerëz të caktuar që janë Republikanë konservatorë që nëse emri im nuk do të ishte Trump,por do të ishte John Smith, ata do të thoshin se unë jam presidenti më i madh në histori dhe unë e kaloj Ronald Reagan ” tha Trump .

Trump shtoi: “Të gjithë këta njerëz, nëse shikojnë axhendën time me një emër tjetër … dhe ai beri shkurtimet më të mëdha të rregullores në histori për më pak se dy vjet, gjyqtarë, gjëra per mjedisin duke u larguar nga shfaqja horror e Parisit. Nëse thoni se presidenti konservator John Smith e bëri këtë, ata do të thoshin se ai është presidenti më i madh. Shumë më i madh se Ronald Reagan. ”

Në librin e shkruar nga përkrahësit e Trump Corey R. Lewandowski dhe David N. Bossie, Trump këmbëngul se “85 për qind” e mediave është “krejtësisht e korruptuar”.

“Ju mund të bëni diçka të madhe dhe ata do ta bëjnë atë të duket e keqe,deri në pikën që ju as nuk e kuptoni pse ata po e bëjnë ketë. Pse ata duan ta bëjnë atë të duket e keqe?Nëse eshtë fiksimi i rregullores ushtarake apo rregullimi i shkurtimeve “tha Trump. “Por njerëzit nuk kanë asnjë ide se sa e rreme dhe e korruptuar është shumica e mediave. Kur lexoni disa nga këto histori, merrni New York Times, dhe ata nuk të tregojnë për burimet.Do të thonë, ‘burimet thonë’, dhe nuk ka burime. Pra, kjo ka qëne një gjë që më ka befasuar. Niveli i korrupsionit dhe niveli i lajmeve të rreme “.

Veritas.com.al/