Presidenti Donald Trump konfirmoi për reporterët se ai ka vullnetin që të bëjë marrëveshje me Demokratët mbi amnistinë për DACA, veçmas nga premtimi për Murin.

“Njerëzit duan të shikojë çfarë ndodh”, tha Trump rreth marrëveshjes për përfituesit e DACA, duke përsëritur argumentin se emigrantët ilegal kanë prurë në Shtetet e Bashkuara “fëmijë të cilët vetë nuk kanë asnjë faj”.

Ai tha se lideri i Maxhorancës në Senat Mitch McConnell  dhe zëdhënësi i Senatit, Paul Ryan janë “shumë të angazhuar” me planin e “sigurisë së kufijve”.

“Muri do të vijë pastaj, tani për tani ne jemi duke rinovuar paragrafët e murit,po bëjmë plot rinovime”, tha ai për reporterët sapo la Shtëpinë e Bardhë për të parë dëmet nga uragani në Florida.

Veritas.com.al/