Nga: BREITBART

President Donald Trump do të mbajë një konferencë për shtypin mbi mbështetjen e administratës së tin ndaj luftës kundër.

Preidenti e njoftoi vendimin e tij në Twitter, duke shënuar se konferenca do të mbahet në ora 3:00 p.m. EST.

Trump do të flasë para Amerikanëve teksa Kongresi vazhdon të negociojë ligjin mbi emergjencën dhe impaktin ekonomik që do të ketë.

Trump po përballet me kritikat n rritje për shkurtimin e testeve të koronavirusit për publikun Amerikan.

VERITAS.COM.AL