Lajmi ishte në ajër për muaj dhe kishte çuar në një marrëveshje përmes së cilës kanalet Premium Cinema janë të dukshëm në platformën Sky. Tani Il Sole 24Ore zbulon se Mediaset ka vendosur të shesë të gjithë platformën më 1 nëntor.

Operacioni,gjithmonë sipas të përditshmes ekonomike, do të ishte rezultat i marrëveshjes së 30 marsit te kaluar,qe ndër të tjera parashikonte zbarkimin e Sky mbi dixhitalin tokësor,mysafire pikërisht në platformën e shtëpisë Mediaset, dhe anasjelltas.

Nga lajmi,titujt e Biscionit u rriten ne Burse 2.64 euro për aksion, e barabartë me një rritje prej 0.72%.

Veritas.com.al/