Nga: Noah Bierman, Tribune Washington Bureau

WASHINGTON – Presidenti Donald Trump buzëqeshi pa masë javën e kaluar kur reporterët e pyetën nëse ai e meriton Çmimin ‘Nobel për Paqe’ për përpjekjet e tij për ta bindur liderin e Koresë së Veriut që të heqë dorë nga armët bërthamore.

“Të gjithë mendojnë kështu, por unë nuk do ta them kurrë këtë”, tha Presidenti dhe shtoi: “Çmimi që unë dua është fitorja për Botën”.

Veritas.com.al/