PHILADELPHIA, Pennsylvania – Zëvendës presidenti Mike Pence i tha Breitbart News ekskluzivisht se e vetmja gjë që “mbetet midis” Amerikës dhe axhendës radikale të “së majtës” është një mandat i dytë për Presidentin Donald Trump.

“E vetmja gjë që qëndron mes popullit amerikan dhe axhendës së së majtës është edhe katër vjet të Presidentit Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë,” i tha Pence Breitbart News në autobusin e fushatës së tij dhe të Trump këtu në Pensilvani të enjten.

“Unë me të vërtetë besoj se populli amerikan e di se Presidenti ynë është një njeri luftarak dhe, siç tha ai kur qëndroi para malit Rushmore, ne do të luftojmë për ushtrinë tonë, ne do të luftojmë për një ekonomi të fortë, ne jemi do të luftojmë për të gjitha liritë dhe vlerat që populli Amerikan i vlerëson më së shumti. Por gjithashtu ne do të luftojmë për Amerikën. Ne do të luftojmë për të gjitha vlerat, idealet dhe traditat e këtij vendi, të cilat, përsëri, po të dëgjojmë bisedën e Joe Biden – ai flet për transformimin e Amerikës. Presidenti Donald Trump dhe unë në tre vitet e para – ne po ripërtërinim Amerikën. Ne po e bëmë Amerikën përsëri të shkëlqyeshme dhe po ndërtojmë bazat e gjithçka që është më e mira për këtë vend. Por Joe Biden drejtohet nga agjenda e së majtës radikale. ’Është një axhendë për të transformuar Amerikën. ”

Zëvendës presidenti  vazhdoi: “Unë sapo pashë ku Bernie Sanders tha që Joe Biden mund të ishte presidenti më përparimtar që nga FDR. Kur ju keni entuziazmin e një socialisti që kandidon për president, po këtu keni mbështetjen entuziaste të një njeriu që do ta rrënojë këtë ekonomi me më shumë taksa dhe më shumë rregulla — Unë mendoj se ky është një vend liridashës dhe populli amerikan do të shkojë të zgjedhë lirinë në 3 nëntor, kur njerëzit do të votojnë për të rizgjedhur Presidentin Donald Trump. ”

VERITAS.COM.AL/