Paris (AFP) – Roger Federer pësoi goditjen më të keqe të Grand Slam që nga viti 2008 nga duart e Rafael Nadal por nuk ka përjashtuar kthimin në Roland Garros në vitin 2020 – kur ai do të jetë pothuajse 39 vjeç.

Federer pësoi një humbje 6-3, 6-4, 6-2 në French Open me fituesin e 11 herëve në gjysmëfinalen e të premtes.

Nadal tani kryeson në përgjithësi ndaj Federer 24-15,dhe 14-2 në fushat me dhe me fitoren e fundit të yllit zviceran në fushe me bar kundër spanjollit që daton në 2009.

VERITAS.COM.AL/