(Meghan Markle ka lindur nga Thomas dhe Doria në 1981)/

Kurrrë Mbetëria nuk ka pasur të tillë sa Meghan Markle – një grua me karierë të divorcuar, e ardhur nga një origjinë me përzierje racash.

Meghan e ka gdhendur rrugën e saj.

Duke shkruar në revistën Elle në vitin 2015, ajo shkroi se si e e përcakton veten tani, në një beteje paragjykimesh në vite.

Meghan tha: “Ndërsa trashegimia ime e përzierë krijoji një zonë gri rreth identifikimit tim, më mbajti me këmbë në tokë dhe të kontrolluar. Tani kam ardhur në momentin që e përqafoj këtë.

“Për të thënë kush jam unë, të tregoj se nga jam, të them se sa krenare jam që jam e fortë, një grua e sigurt me raca të përziera”.

 Meghan's mother Doria Ragland was a yoga instructor when she met her father

(Mamaja e Meghan,  Doria Ragland ishte instruktore e yoga kur takoi babanë e saj)

 Meghan's father is the Emmy-winning lighting director Thomas W Markle

( Babai i Meghan ishte fitues e çmimit Emmy si regjisor ndriçimi, Thomas W Markle)/

 The Suits actor was raised in an affluent LA suburb

 Meghan's neighbour was predominantly white so she became aware that she was different from a young age

(Fqinjët e Meghan ishin përgjithësisht të bardhë, kështu që ajo që heret u be e vetedijshme se ishte ndryshe)/

 Meghan's parents divorce when she was six but her parents worked hard to ensure they were still a close family unit

(Prindërit e Meghan u divorcuan kur ajo ishte 6 vjeç, por e siguruan se ajo do të jetonte shumë afeer me ta)/

 Meghan has previous discussed her how she never saw her parent's fight and they'd continue to go on holiday together

(Edhe pse të divorcuar, Meghan nuk i pa kurrë prindërit duke u grindur)/

 Meghan was crowned the Homecoming Queen at her school when she was 17

 Meghan starred on the US version of Deal or No Deal