Zonja e Parë Melania Trump shkon në Safari në Kenia , duke krijuar momentin më ikonik të saj qekur mori rolin e saj te Krahut Lindor,duke ushqyer foshnje elefantësh dhe duke parë zebra të egra në imazhe të cilat nuk mund të përshkruhen si asgjë tjetër veçse të lëne pa frymë.

Zonja Trump dukej absolutisht mahnitëse në një ansambël në stilin equestrian bere nga Polo Ralph Lauren, ndërsa drejtohej në safari në Kenia, duke veshur një kapelë të bukur safari të bardhë, cizme kalerimi lëkure ngjyrë kafe dhe një veshje klasike kalerimi.

Duke u ulur në një xhip safari, Zonja Trump kanalizoi Grace Kellyn në filmin Mogambo të vitit 1953, duke parë zebra të egra përmes dylbive dhe duke u shfaqur kaq elegante dhe e hijshme që mund të kishte qenë në vend në Afrikë për një sherbim fotografik te Vogue.

Zonja Trump gjithashtu ushqeu foshnjet e elefantëve (Ju do të mbeteni me goje hapur se sa te mrekullueshëm janë këto imazhe!) dhe i udhëhoqi fëmijët Keniane përmes një kalimi të vogël. Kjo është znj Trump në portretin e saj me ikonik, më elegant, më të mahnitshem.

Kjo është përtej modës. Kjo ka të bëjë me krijimin e imazhit. Një moment në jetë. E Jona Zonja e Parë.

Veritas.com.al/