Kryetari i Bashkisë së Tiranës, sapo ka pranuar të gjitha propozimet e LSI për ‘Ujin” si kush që të votojë pro- paketës Velija.

Pikat e LSI ishin tre; dhe të tre janë të realizueshme dhe të pamatshme.

Në këtë mënyrë bie poshtë menjëherë aksioni opozitar i iniciuar nga PD.

Veritas.com.al sapo ka shkruar një koment ku parashikon se Velija do të pranojë kërkesat e LSI dhe LSI do të votojë…

(Viojn)