Fushata presidenciale e ish- zëvendëspresidentit Joe Biden ka dërguar një letër në çdo rrjet televiziv, duke kërkuar që ta mbajnë larg kryebashkiakun e Nju Jorkut, Rudy Giuliani.

Letra është raportuar nga Neë York Times dhe reporteri i saj, Michael Grynbaum:

Letra nga Michael Grynbaum:

NEË: Ekipi i BIDEN sapo ka nisur një letër te secili rrjet televiziv i rëndësishëm ku bën thirrje që RUDY të mbahet larg nga emisionet televizive”.

“Ai me dashje dhe me vullnet do të gënjejë”, thuhet në letër.

Veritas.com.al/