Fushata e Trump u rrit me 15 milion dollarë e një donacion sapo kryetarja Demokrate Nancy Pelosi (D-CA) shpalli kërkesën në emër të Dhomës së Përfaqësuesve të Demokratëve kundër presidentit Donald Trump, njoftoi Eric Trump.

“Në ditët që erdhën menjëherë kërkesën e Demokratëve për impeachment, fushata e Trump është rritur me 15 milion dollarë donacione dhe ka fituar dhjetëra mijëra donatorë”.

“UPDATE: Ne tani kemi rritur thuajse 15 milion dollarë në një donacion të vogël dollarësh ( duke përfshirë edhe 50, 000 donatorë TË RINJ) qëkurse @SpeakerPelosi nisi maskaradën para 72 orësh. Numër i pabesueshëm!”, njofton Eric Trump.

“Të vazhdojmë kështu- ju dhe demokratët do të presin fitore reale të @realDonaldTrump në vitin 2020!” shtoi ai.

Veritas.com.al/