( Foto Arkiv: Juncker në samitin botëror ku u shfaq i dehur)/

President i Komisionit Europian, Jean Claude Juncker është bërë prej kohësh objekt të qeshurash pas veprimeve të çuditshme që bën duke ditur historitë e tij me alkoolin.

Ai është kthyer sërish në qendër të vëmendjes këtë herë për shkak se ka veshur këpucë me ngjyra të ndryshme, njëra ngjyrë kafe dhe tjetra e zezë.

Gjatë një konference për shtyp ishte njëra nga asistentet e tij që e njofton për këtë incident.

Juncker shfaqet në video tek largohet nga podiumi i konferencës për të ndërruar këpucët.

Veritas.com.al/