Princi Harry dhe vëllai i tij, Princi William u vendosën ën front unik teksa janë thirrur për takimin me shkëmbim mendimesh të hënën mbi të ardhmen e Harry-t pasi ai dhe e shoqja Meghan, në mënyrë të njëanshme janë duke dhënë dorëheqjen nga titujt vijës së parë të Mbretërisë.

Të dy vëllezërit hodhën poshtë një histori të publikuar në media që pretendon se Wiiliam e ka detyruar vëllain më të vogël në rrugën e largimit.

(Vijon…)