Nga Ylli Dylgjeri/

Terr informativ? Na hoqën dhe Shqipërinë!!!

Uaaaaauuu! E pa dëgjuar as në diktaturë!

Shoku Enver vetëm dy stacione nuk na linte

të shihnin aso kohe, Jugosllavinë dhe Italinë.

Në Kosovë po diskutojnë korrektim të kufijve, këtu u bë asgjësim i Shqipërisë.

E padëgjuar. Jemi qarë kot me Saliun.

Ky kryetari i AMA-s qenka Sala i vërtetë.

Veritas.com.al/

Image may contain: one or more people, people sitting, tree and outdoor