Lombardia, lajme tragjike nga Fontana: infektimet,goditje e re e pashpjegueshme. Shifra “shqetësuese” “Cfarë do të bëhet në verë”. Gjykimi i orakullit Roberto Burioni: koronavirusi, atë që nuk donim të dëgjonim

26 mars 2020

Pas 4 ditësh te ngadalësimit,rriten infektimet ditore të koronavirusit. Buletini i Mbrojtjes Civile nuk është pozitiv: 4,492 raste të reja krahasuar me 3.491 të Mërkurën, 3.613 të Martën dhe 3.780 ditën e Hënë.

Numri i përgjithshëm i pacientëve rritet në mbi 62 mijë (62.013). Të shëruarit janë ulur pak (999, nga 1,036 dje) ndërsa vdekjet në 24 orët e fundit janë 662 (të Mërkurën ishin 683).

Arsyeja e rritjes së infektimeve mund të lidhej, u shpjegua në konferencën për shtyp, nga “akumulimi i testeve të tamponeve në ditët e fundit”.

VERITAS.COM.AL