Shi i rrëmbyeshëm ka filluar të bjerë në qytetin e Shkodrës, pak orë para fillimit të ndeshjes Kosovë – Ukrainë.

Kosova dhe Ukraina me fillim nga ora 20:45, përballen mes-vete në ‘Loro Boriçi’ në Shkodër.

Media raporton se një shi i rrëmbyeshëm ka filluar të bjerë në qytetin i cili është shndërruar në një shtëpi të dytë për Përfaqësuesen e Kosovës.

Ndeshja mes Kosovës dhe Ukrainës, nuk ka tërhequr interesim të madh të publikut

Veritas.com.al/