Gjatë dëshmive para Komitetit të Dhomës së Administrimit, ditën e Martë, përfaqësuesja Demokrate Jackie Speier (D-CA) deklaroi se aktualisht janë dy anëtarë të Kongresit, një Republikan dhe një Demokrat që kanë kryer ngacmime seksuale.

Speier tha, “Në fakt, kemi dy anëtarë të Kongresit, Republikan dhe Demolrat, në këtë moment, që shërbejnë, që kanë qenë objekt rishikimi, ose (nuk kanë qenë) subjekt rishikimi; por që janë të përzierë në ngacmime seksuale.

Ajo vazhdoi, “jëta ngacmues seksual kanë bërë të tilla propozime: A do të jesh vajzë e mirë?’. Për disa ekspozonin organet e tyre genitale, për viktimat duke i kapur me duar në katet e Domës së Përfaqësuesve. Gjithçka krijuan për anëtarët e stafit- është që të punojnë në klimë armiqësore”.

Veritas.com.al/