Sipas një marrëveshje të vonët mes PD dhe PR, katër deputetë të PD po alojnë në grupin parlamentar të Partisë Republikane.

Kryetari i PR, Mediu, prej disa ditësh ka njoftuar krijimin e grupit parlamentar jashtë PD, por ‘me deputetë nga radhët e PD”.

Deri tani nuk është bërë i njohur ky fenomen. Pyetja është: Pse një forcë politike aleate me PD të shkëputet nga ameanca duke krijuar një grup parlamentar me deputetë të PD?

Por kjo ëhstë një çështje që do të zbulohet më vonë.

Deri tani media ka zbuluar se deputeët e PD që do të kalojnë në PR janë Nadire Muçarapaj, Fatbardha Kadiu, Isuf Çelaj dhe Hekuran Hoxhalli.

Veritas.com.al/