(FOTO: Dana Rohrebrabacher, kongresmen dhe kryetar i Komisionit të Jashtëm në Kongres për Europën)/

“I dashur Lulzim,

Ne mbështesim fuqimisht përpjekjet e qytetarëve shqiptarë dhe betejën e tyre të drejtë për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Populli shqiptar duhet ta dijë se do të ketë gjithmonë mbështetjen tonë në kauzën e tij për liri dhe demokraci, shtet të së drejtës dhe liri njerëzore.

Përzemërsisht,

Dana Rohrabacher”