Kryetarja e bashkisë e Gjirokastrës, pas stuhive të shiut dhe përmbytjeve në Gjirokastër, e ka shpallur gjendjen në kufi të të pamundurës. Në gjirokatsrë po rrezikohen dhe rrugët dhe ndërtimet në qytet, toka po rrëshqet.

Zamira Rami i ka kërkuar qeverisë që të shpallë ‘gjendje të jashtëzakonshme” me qëllim që të mund të përballohet kjo situatë. Fotot:

27540925_2034633746814988_7524108158495936093_n

27750616_2034633670148329_824842950449501800_n

27545049_2034633786814984_1994485198164304861_n