Gazeta “Daily Mail” e Mbretërisë së Bashkuar ka pranuar të paguajë dëmin dhe kostot ndaj First Lady  të Shteteve të Bashkuara mbi një a artikull rreth karrierës së saj si modeliste.

Gazeta ka raportuar se thëniet se Melania Trump dikur punonte si eskortë, por më vonë gazeta e tërhoqi artikullin e vet.

Shkrimi ishte botuar vitin e kaluar gjahut fushatës së zgjedhjeve presidenciale.

Zonja Trump pranoi zhdëmtimin dhe ndjesën e gazetës në Gjykatën e Lartë të Londrës.

/Veritas.com.al/