(FOTO: Mike Pence duke shkuar për në Capitol Hill)/   

Sot ishte dita kur presidenti Trump ka pasur disa takime me personalitete potencialë Republikan për formimin e ekipit të ri për në Shtëpinë e Bardhë.

Zëvendës presidenti i zgjedhur Mike Pence sot bëri një kthim triumfal në Capitol Hill, ku iu tha ligjvënësve Republikan se ata duhet “të shtrëngohen dhe të jenë gati që të punojnë ekstremist fortë”, sipas ligjvënësve që ndodheshin në sallë.

Pence, i zili hyri senatin Republikan pak vite më parë, u prit me duartrokitje të rrufeshme dhe me ovacione pa fund në sallën me dyar të mbyllura në takimin me kolegët e tij. Ai pritet që të luajë një rol të jashtëzakonshëm në zhvillimin e agjendës së presidentit Trump, që parashikon edhe heqjen nga agjenda të Obamacare- një objektiv i hershëm i Republikanëve.

 

/Veritas.com.al/