Miliona njerëz që u ndodhën në shtegun e stuhisë tropikale Florence u gjunjëzuan të Premten teksa stuhia monster preku Kartolinën e Veriut dhe të Jugut, duke shkaktuar inondata katastrofike, përmbytje dhe erëra shkatërrimtare.

Stuhia ka marrë jetën e  të paktën pesë personave- njofton Breitbart News.

( Lajmi ndodhet në përpunim)

Veritas.com.al/