Ish presidenti i Brazilit, Luiz Inácio Lula da Silva po nis dënimin prej 12 vjet në burg për korrupsion. Ai u largua nga vendi ku ndodhej, dhe tani është i rrethuar nga policia.

Kanë kaluar dy ditë qëkurse ai nuk është parë në ndërtesës e punëtorëve të çelikut pasi humbi edhe shansin e fundit në gjykatë.

72 vjeçari doli nga zyra në qytetin e lindjes, afër  Sao Paulo, dhe u mor nga policia.

Burimet nga mbështetësit thanë se e bllokuna makinën që po e nxirrte Lulan nga skena.

Veritas.com.al/