Njëzet persona janë vrarë dhe 26 të tjerë janë plagosur në një breshëri zjarri masiv me armë në qytetin El paso të Tekxas, SHBA.

Guvernatori Greg Abbott e përshkroi këtë si ” një nga ditët më të tmershme në historinë e Texas”.

Masakra ka ndodhur në dyqanin Ëalmart afër qendrës tregtare Cielo Vista, vetëm pak milje larg kufiri Amerikë- Meksikë.

Një djal 21 vjeçar ndodhet ne qeli. Policia thotë se i duyshuari është banor në qytetin Allen të zonës së Dallas, rreth 650 milje (1,046km) në lindje të El Paso.

Nga media amerikane ai është emërtuar si Patrick Crusius.

VERITAS.COM.AL/