Në një intervistë të dhënë ditën e djeshme z. Meta etiketoi me ironi si “heroinë të reformës” ish-ambasadoren e BE-së në Tiranë, Romana Vlahutin.

Gjithashtu, Presidenti përfshiu në këtë vorbull dhe Euralius, pasi refuzoi të merrte pjesë në një mbledhje informale të thirrur për sqarimin e mosmarrëveshjeve mes institucioneve për emërimin e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Meta theksoi se zyra e BE në Tiranë ka përgjegjësi për kapjen e reformës në drejtësi nga mazhoranca qeverisëse.

VERITAS.COM.AL/