Nga: Nard Ndoka/ Kryetar i PDKSH

Thjesht një realitet;

Sali Berisha mbetet politikani mbarë shqiptar më i dashur dhe më popullor në Kosove.

“Rruga e Kombit”, është vepra shekullore, që Kosovarët nuk duhet dhe nuk kanë për ta harruar kurrë! Kaq mjafton!??

???? Ka ardhur koha që politikanët kosovarë që kanë marrë pjesë në luftë; të largohen nga politika, po bëjnë pis Kosovën dhe Shqipërinë.

? Të zgjedhin; statujë prej bronzi apo mermeri, kaq mund te bëje historia për ta, për me tej po vetëdemaskohen.

Veritas.com.al/