Raportohet se porti i Barit, Itali, është mbyllur nga moti i keq. 2 tragetet e linjës Durrës-Bari nuk kanë mundur të futen në port që të zbarkojnë udhëtarët e mjetet.

Po ashtu edhe SuperFast i linjës Igumenicë-Bari nuk është futur në portin e Barit. Ai do të qëndrojë mbyllur deri në një urdhër të dytë.

357 udhëtarë dhe 138 mjete ndodhen në dy tragetet e mbetura jashtë portit të Barit që qëndrojnë në pritje të hyrjes në port dhe përpunimit.

Veritas.com.al/