Ka përfunduar procesi i numërimit në KZAZ numër 2 e instaluar në Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi” të Shkodrës. Kjo ishte edhe KZAZ e fundit që kishte mbetur pa u numëruar në Qarkun e Shkodrës.

Nga rezultatet pas numërimit në Qarkun e Shkodrës, Partia Demokratike ka arritur të siguroje 5 mandate deputetësh e pasuar nga Partia Socialiste me 4 mandate dhe me nga një mandat LSI dhe PSD.

Deputetët e rinj të Shkodrës:

LSI

Agron Çela

PS

Ditmir Bushati,  Paulin Sterkaj, Senida Mesi, Luan Harusha

PD

Romeo Gurakuqi, Izmira Ulqinaku, Lorenc  Luka, Bardh Spahia,

Nard  Ndoka

PSD:

Tom Doshi