Kryeministri i Izraelit ka hedhur një sulm thumbues mbi Iranin, duke thënë se Konferenca e Sigurisë në Mynih është “kërcënimi më i madh mbi botën”.

Benjamin Netanyahu tha se Izraeli “nuk do të lejojë regjimin e Iranit që të fusë hundët e terrorit rreth qafës sonë”.

Në një moment drame ai nxori dhe tregoi atë që e quajti ‘një pjesë e dronit të Iranit të rrëzuar në territorin e Izraelit’.

Më vonë ministri i jashtëm i Iranit e konsideroi fjalimin si ‘karikaturë’ dhe jo të vlefshëm për t,u përgjigjur.

Veritas.com.al/