Brezi që përfshin Europën dhe Amerikën Veriore është goditur nga stuhitë e borës dhe të të ftohtit.

Na vijnë pamje ku shfaqen njerëz duke luajtur me topa bore në oborrin e Colosseum në Romë. Skocia është mbyllur. Delet jashtë kopshtit tim janë varrosur në borën e bardhë, shkruan Delingpole

Kështu që sa të lumtur ndjehemi që kemi të tilla media liberale që shpjegojnë në mënyrë kaq të gabuar se çfarë po ndodh në realitet.

Po. Një gjë që kurrë nuk e kemi dyshuar. Gjithë ky mot i ngrirë, tregon përsëri se ngrohja globale është realitet. Dhe sidoqoftë, ne nuk mund të japim ndonjë njoftim mbi gjithë këtë bardhësi që po mbyll shkollat, që po e bën udhëtimin të pamundur, dhe në përgjithësi ngrin asetet tona.

Dhe çfarë bëjmë? E përqendrojmë vëmendjen në Nord ku nuk jeton askush. Dukshëm.

Një nga gjërat që i bën alarmistët të shqetësuar në këto kohë është kjo bisedë: Që tregon se temperaturat në Arktik janë më të ngrohta se kurrë.

Veritas.com.al/