Nga: Breitbart/

Siç Dhoma e Demokratëve kërkon të progresojë përpjekjet e tyre ditën e Enjte për të dënuar presidentin Donald Trump, CNN po spekulon me disa pasoja të paramenduara. Sipas tyre edhe zëvendës presidenti Mike Pence gjithashtu do të largohet, duke i lënë rrugë të hapur për Nancy Pelosi që të marrë postin e presidentit.

Rezultati i fantazisë është përmbledhur në një pjesë opinionesh nga Paul Callan, një kontributor i CNN si analist ligjor.

Ai spekulon sikur Trump dhe Pence, të dy së bashku, mund të tërhiqen sipas hetimeve në Ukrainë duke lënë të hapur rrugën sipas ligjit kushtetues për kryetaren e Dhomës, Nancy Pelosi (D-Calif.) për ta kthyer Shtëpinë e Bardhë si një shef Komande.

Veritas.com.al/