Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka takuar presidentin Rus, Vladimir Putin, të Premten në samitin e G20, si dy liderët më të mëdhenj të botës, në një shtrëngim duarsh me njëri tjetrin, në prag të një takimi zyrtar që do të kenë sot pasdite.

Shtëpia e Bardhë ka deklaruar shkurt se ‘ka një agjendë të fiksuar’ për takimin mes presidentëve Trump dhe Putin, për të cilin Kremlini tha se do të jetë një takim me ‘kompetenca të plota’ që pritet të zgjasë 15 minuta.

Veritas.com.al/