Donald Trump Ka thënë se lidhjet me Rusinë nuk kanë qenë “KURRË më të këqija” se sot dhe ka fajësuar politikanët e Shteteve të Bashkuara. Ai e bëri deklaratën duke shkuar për në samitin e sotëm me homologun e  tij rus, Vladimir Putin, që është takimi i parë që ka ndodhur ndonjë herë.

Në Twitter, presidenti i Shteteve të Bashkuara, denoncoi paraardhësit e tij për ‘budallëk” dhe “manipulatorë” ndaj ndërhyrjeve të Rusisë në zgjedhjet e vitit 2016.

Samiti do të mbahet në kryeqytetin Finlandez, Helsinki, sot pasdite, e hënë 16 korrik.

Veritas.com.al/