Partia Demokratike del nga marrëveshja me këto ministri dhe dhe poste të  tjera

Në 25 qershor do të zhvillohen zgjedhjet në bazë të marrëveshjes Rama-Basha që u arrit gjatë negociatave të sotme orej 5 orë.

Në bazë të kësaj pakete Partia Demokratike ka marrë edhe Ministrinë më të rëndësishme, Ministrinë e Brendshme. Në total janë 6 Ministri që i kalojnë opozitës, posti i zv/Kryeministrit dhe 5 drejtori.

QEVERIA:

Zv.Kryeministër, teknik

Ministri i Brendshëm, teknik

Ministri i Arsimit, teknik

Ministri i Shëndetësisë, teknik

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, teknik

Ministri i Financave, teknik

Ministri i Drejtësisë, teknik

DREJTORITË:

Drejtori i OSHEE

Drejtori i Përgjithshëm i Aluiznit

Drejtori i Përgjithshëm i Hipotekave

Drejtori i përgjithshëm i Burgjeve

Drejtori i përgjithshëm i Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural