BREITBART LONDON

Kancelarja gjermane Angela Merkel është ulur përsëri gjatë himneve kombëtare në ceremoninë e nderit ushtarake pas tre incidenteve të fundit në të cilat trupi i saj u drodh ndërsa qëndronte në evente të ngjashme.

Karriget ishin vendosur të martën për Merkel dhe vizitoren, kryeministren Moldave Maia Sandu jashtë kancelarisë – një arranxhim i pazakontë i vendosur për here te pare kur kryeministri i ri i Danimarkës beri nje vizite të enjten, një ditë pas episodeve të fundit te dridhjes se Merkelit. Merkel nuk tregoi shenja të paqëndrueshmërisë.

Merkel,e cila do të mbushë 65 të mërkurën, javën e kaluar sugjeroi se ndikimi psikologjik i episodit të parë të tronditjes në mes të qershorit ishte përgjegjës për incidentet pasuese, duke thënë se ajo “do të duhet të jetojë me të për një fare kohe”, por nuk ka asgjë për tu shqetësuar. Ajo ka mbajtur një regjim të plotë publik.

Veritas.com.al/