Joe Biden pushtoi një raund tjetër të kontesteve të pasura me delegatë ditën e martë – duke fituar në Florida, Illinois dhe Arizona – duke çimentuar më tej ish-presidentin si drejtues kryesor në garën për nominimin presidencial Demokratik mbi Bernie Sanders; ndërsa kërcënimi i koronavirusit përplas kalendarin e primareve për të ardhmen e parashikueshme.

Florida dhe Illinois do të japin nga 219 dhe 155 delegatë të impenjuar, përkatësisht, ndërsa Arizona vlen 67 delegatë. Së bashku, kontestet, ka të ngjarë të shtojnë vetëm presionin e Sanders për të rishqyrtuar praninë e tij në garë. Javën e kaluar, Sanders u zotua të vazhdojë më tej pas një mori humbjesh, duke sinjalizuar se ai dëshiron të vazhdojë presionin ndaj Bidenit për të përqafuar politika më përparimtare.

http://inbox.foxnews.com/t?r=6055&c=4341&l=14&ctl=16201:AAF543A6B06478322A827D128B290F48B93E2892E57C8C3B&

VERITAS.COM.AL/