Çfarë tha Presidenti Trump në të  47-in Marsh për Jetën
Presidenti Trump bëri histori sot, duke u bërë Presidenti i parë që ju bashkua mijëra Amerikanëve në tubimin vjetor Marshi për Jetën në Uashington. Këtu janë disa gjëra të rëndësishme që ai u tha turmës:

1.Kur bëhet fjalë për abortin, Demokratët kanë përqafuar pozicionet më radikale dhe ekstreme.

2.Fëmijët e palindur nuk kanë pasur kurrë një mbrojtës të fortë në Shtëpinë e Bardhë.

3.Çdo jetë sjell dashuri në këtë botë. Çdo fëmijë sjell gëzim në një familje. Çdo person ia vlen të mbrohet.

4.Të rinjtë janë zemra e Marshit për Jetën – dhe është brezi juaj që po e bën Amerikën një Komb Pro-Familjes, Pro-Jetës!