Pas takimit të suksesshëm me Donald Trump, këshilltari i Princit të Kurorës i Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman e përshkroi Trump si “mik i vërtetë i Myslimanëve” duke shtuar se ai respekton dhe mbështet urdhrin ekzekutiv për ndalimin e hyrjes në Amerikë nga shtatë vende ku ka terroristë, i quajtur edhe “’Travel Ban’.

Këshilltari i princit, i cili mori vizitoi Shtëpinë e Bardhë në emër të Princit të Kurorës, tha në deklaratë se takimi kishte “sukses shumë të madh” që e bëri një pikë historike në marrëdheniet bilaterale mes dy vendeve, Amerikës dhe Arabisë Saudite- raporton Breitbart.

/Veritas.com.al/