(Akoma nuk ka ndonjë konfirmim mbi vendndodhjen e  Maria Kolesnikova)/

Burra të maskuar të paidentifikuar kanë arrestuar një figurë kryesore të opozitës në Bjellorusi, sipas mediave lokale.

Dëshmitarët thuhet se panë Maria Kolesnikova duke e futur në një minibus në Minsk dhe duke u dërguar diku.

Ajo ishte një nga tre gratë që bashkuan forcat përpara zgjedhjeve presidenciale të Gushtit për të sfiduar presidentin aktual Alexander Lukashenko.

Trazirat masive kanë ndjekur rizgjedhjen e tij mes akuzave për manipulim të votave.

VERITAS.COM.AL