(FOTO ARKIV: Në Kavajë qeveria socialsite ndan dëshmitë e legalizimeve)/

Partia Socialiste ka zgjedhur një emër të ri për kandidat në zgjedhjet e Kavajës, aspo dy të tjerëve që kishte shpallur më parë.

Mësohet se kandidati  më i fundit për zgjedhjet e 25 qershorit do të jetë Dorian Muratin.

Në zgjedhjet e 7 majit kandidati i PS­së ishte Klodian Shehi, nënkryetari i Bashkisë së Kavajës. Tashmë, më 25 qershor në Kavajë do të përballen edhe PD me kandidatin e saj, Isa Sakja, që mban postin e kryetarit të degës së PD në Kavajë.

Po dje, LSI ka deklaruar se do të jetë pjesë e garës vendore për Bashkinë dhe ka njoftuar se garon me doktorin e shkencave, Maksim Konën.

Veritas.com.al/