Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje të rënda nga Italia, nga spitali në Bergamo ku mjekët si në një spital lufte përballen me koronavirusin për t’iu ardhur në ndihmë të sëmurëve me COVID-19.

Si për të ndërgjegjësuar shqiptarët për rrezikun që iu kanoset, Rama thotë shikoni se çfarë i gjen ata që nuk duan ta marrin vesh çfarë të punon ky armik që po luftojmë.

STATUSI I RAMËS

🔴 HAPINI SYTË E VESHËT DHE SHIKOJENI E DËGJOJENI VETË, SE ÇFARË I GJEN ATA QË NUK DUAN TA MARRIN VESH NË KOHË QINDIN QË TË PUNON KY ARMIK QË PO LUFTOJMË!
DHE KU? NË BERGAMO! NJË NGA SPITALET MË TË FAMSHËM TË EUROPËS! ZOT NA RUAJ🙏
*Mos i lini fëmijët ta shohin këtë video

🔴 HAPINI SYTË E VESHËT DHE SHIKOJENI E DËGJOJENI VETË, SE ÇFARË I GJEN ATA QË NUK DUAN TA MARRIN VESH NË KOHË QINDIN QË…

Publiée par Edi Rama sur Vendredi 20 mars 2020