Nga Lucile Quillet/

 

Letrës së saj nuk i ktheu kush përgjigje, ndaj interpretuesja e këngës së famshme Work i shkruan kreut të shtetit francez një mesazh në Tweeter.

Rihanna dëshiron të work-work-work-work-worké me François Hollande.

Këngëtarja i ka shkruar presidentit të Republikës franceze, të enjten 22 shtator, në rrjetin social Twitter. Në një mesazh që i drejtohej atij personalisht (por që shihej nga gjithë bota, gjithsesi), gruaja që ndiqet nga 65 milion abonentë pyet François Hollande nëse e ka lexuar letrën e saj, përpara se t’i kujtojë se vazhdon të presë një përgjigje prej tij.

Ç’ne kjo korrespondencë e habitshme?

Rihanna heq tisin e e misterit në fund të mesazhit të saj në tweeter:

“Ne kemi nevojë për leadership-in tuaj përr #EducationCannotWait” (përkthimi: “Shkollimi nuk mund të presë”). Këngëtarja e vë popullaritetin e vet në shërbim të fondit Education Cannot Wait, i mbështetur nga Unicef, që shpreson t’u japë mundësi në shkollim 75 milion fëmijëve që banojnë në vendet në krizë.

Strategjia është efikase: Mesazhi në tweeter i destinuar për François Hollande është rishpërndarë më shumë sesa 9300 herë dhe është “pëlqyer” 12.000 herë nga përdoruesit.

François Hollande nuk është i vetmi kryetar shteti që ka marrë letër nga Rihanna. Edhe kryeministri kanadez, Justin Trudeau, qe përmendur në një mesazh në tweeter nga ylli i muzikës këtë 9 shtator.

Kur e kanë radhën Barack Obama apo Vladimir Putini?

http://i-cms.linternaute.com/image_cms/original/10387882-rihanna-a-francois-hollande-nous-avons-besoin-de-votre-leadership.jpg

http://www.ouest-france.fr/sites/default/files/styles/image-640x360/public/2016/09/23/quand-rihanna-ecrit-francois-hollande-et-le-relance-sur-twitter.jpg?itok=q0ugSReR