Komisioni Parlamentar për hetimin e Presidentit Meta vendosi si pikë të parë të planit të punës, thirrjen e presidentit për të dëshmuar.

Vendimi është marrë në komisionin hetimor të posaçëm dhe siç raportohet, dita e paraqitjes së presidentit do jetë në Shtator.

Mbetet për të parë se cila do të jetë përgjigjja e Metës për paraqitjen në komisionin hetimor

Plani i hetimit u miratua në komision me bilancin e votave 7 me 1.

Veritas.com.al/