Stephen Miller, këshilltari në karrierë i presidentit Donald Trump, foli për Breitbart News ditën e Dielë në ‘SiriusXM 125 the Patriot Channel’ ku ekspozoi shtetin sekret: Forcat- tha ai- po përparojnë të mbështetur nga Demokratët për të proceduar në impeachment kundër presidentit.

“Përpjekja për impeachment është shumë e kuptueshme si grusht legjislativ kundër presidentit të zgjedhur demokratikisht , dhe radikalët e majtë në Kongres po punojnë krah për krah me shtetin sekret sabotues dhe aleatët e tyre në media me qëllim që të realizojnë efektet e këtij grushti ilegal”, tha Miller.

(Vijon…)

Veritas.com.al/