Kater persona, duke përfshirë edhe një oficer policie, u vranë dhe 20 të tjerë u plagosën në “incidentin terrorist” në Westminster.

FOTOT:

Inside Westminster gates

Ambulance crews and police outside the Palace of Westminster

Police hold a gun to a man on the ground

Man on a stretcher at Westminster

Policeman outside the Houses of Parliament

Armed police inside the Palace of Westminster

Injured man at Westminster

Ambulance crews working on Westminster Bridge

Crowd held back outside Westminster Tube Station.

 

People rush from the bridge

Armed policeman at Westminster