Presidenti Donald Trump shpërndau argumentet e tij përmbyllës të Martën pse votuesit në Alabama do të votojnë për kandidatin Republikan për në Senat, Roy Moore.

“Populli i Alabama do të bëjnë gjënë e duhur”, shkroi ai në Twitter.

“Doug Jones është Pro-Abort, i dobët mbi krimin, i dobët ndaj Ushtrisë dhe Emigrimit Ilegal, keq për pronarët e armëve dhe për Veteranët dhe kundër Murit”, shkroi ai.

Votuesit në Alabama shkojnë sot në kutitë e votimit për zgjedhje speciale. Trump shtoi se  kundërshtari i  Moore, Demokrati Doug Jones do ta kundërshtonte agjendën e presidentit në Kongres, ndërsa Moore do të ishte në mbështetje.

“Jones është një Pelosi/Kukull e Schumer,” shkroi ai.

“Roy Moore do të jetë gjithmonë me ne. VOTONI ROY MOORE!”, SHKRUAN Trump.

Veritas.com.al/